Eeuwen geleden, op een koude winteravond, vond een Zwitserse huisvrouw een unieke toepassing voor... kersenpitten. Ze vulde er kussentjes mee die haar gezin tijdens ijzige winteravonden van een gezellige warmte voorzagen. Al snel won de Hittepit vele harten over heel Europa en werd een comfortabele familie traditie.

Kersenpitten hebben een unieke eigenschap. De isolerende werking van de pit zorgt ervoor dat warmte gedurende lange tijd wordt vastgehouden en heel langzaam aan de omgeving wordt afgegeven. In tegenstelling tot de warmwaterkruik onttrekt HITTEPIT na afkoeling geen warmte aan het lichaam. HITTEPIT vormt zich naar het lichaam en is een 100% natuurproduct.

Gebruik HITTEPIT daar waar warmte verlichting brengt. Bij spier- of buikpijn, rugklachten, menstruatiepijnen of koude voeten. De Hittepit is ook ideaal bij hand- of voetmassage en daar waar de beweeglijkheid van de spieren geactiveerd dient te worden. Hittepit is een eerlijk en natuurzuiver product.

HITTEPIT kan ook goed als koudekompres dienen. Leg het kussentje in dat geval in de vriezer of in de koelkast.

(Hittepit Voordeel: Hittepit is een 100% natuurlijk product. Gebruik Hittepit daar waar warmte verlichting brengt, bij spier- of buikpijn, rugklachten, menstruatiepijnen of koude voeten. Hittepit kan snel en gemakkelijk worden opgewarmd in de magnetron.)

Kersenpitzak opgegraven uit 15e eeuw

Kersenpitzak opgegraven uit 15e eeuw

De kersenpitzak is waarschijnlijk al ouder dan ooit gedacht. Lees nu alles over de opgraving die in de stad Münster is gedaan.

 

Waarom een HITTEPIT®

Waarom een HITTEPIT®

  • Heerlijke aangename warmte
  • Natuurlijke kruik
  • Behoudt de warmte voor een lange tijd
  • Helpt bij spierpijn en andere pijntjes
  • Neemt géén lichaamswarmte weg

Op de hoogte blijven?

Via mail op de hoogte gehouden worden over onze producten?